Hvem er vi?

Vi har mange års erfaring i sikkerheds- og vagtbranchen

Det er vigtigt for os, at du ved hvad vi kan, står for og hvad vi selv har prøvet igennem tidens løb. Erfaring er en vigtig faktor i sikkerhedsbranchen, og derfor er vi stolte af at kunne sige, at vi har:  

 

6 års erfaring fra Dansikring Direct (Verisure) både på alarmcentralen og med ansvar for opsætning og kvalitetssikring af alarmer.

Flere års erfaring fra politiets alarmcentral 112.

Vi kan forstå dit behov

Læs om min egen historie på bagsiden

Kynisk verden

Vi har desværre selv oplevet indbrud hos AlwaysSecurity, ikke kun 1 gang, men hele 2 gange. Vi har hver gang fået gennemrodet hele vores hus og der blev taget alt fra personlige smykker, til mindre ubetydelige ting som pynte genstande og lydsystemer.  Det er faktisk derfor vi har valgt at gå ind i branchen, for det ønsker vi ikke andre skal opleve. Derfor kan vi med garanti sige, at vi forstår dit behov, og vil hellere end gerne dele ud af den egen erfaring vi har.

Hvorfor os?

Læs om hvorfor du skal vælge os på bagsiden

Fokus på servicen

Vi sætter en ære i at yde den bedste service for vores kunder. Vi rådgiver inden du køber, så du får nøjagtig det, som du har brug for, for at beskytte dit hjem optimalt. Hos AlwaysSecurity betaler du en gang og du ejer alarmen. Det eneste alarmen koster derefter, er den smule sms'er og opkald den foretager. Ingen uforståelige kontrakter. Enkelt, nemt og sikkert!

Faglig expertise kombineret med mange års erfaring

Læs om min erfaring på bagsiden

Erfaring i branchen

Når det handler om din families sikkerhed, er det vigtigt at du som fagperson ved hvad du laver, samt at du har en faglighed og en expertise, som kan hjælpe dig med at stå indenfor hvad du foretager dig.  Derfor ligger vi meget vægt på vores erfaring indenfor specielt politiet. Grundet denne erfaring ved vi hvordan politiet håndterer indbrud, kender deres udryknings tid, og kan på baggrund af det rådgive dig i den helt rigtige retning, når det handler om hvilket alarmsystem du skal have i dit  og din families hjem.  

Tak fordi du vælger os

Af hjertet tak, fordi du har valgt eller tænkt dig at vælge os som din rådgivende montør, af dit nye alarmsystem. Vi elsker at få nye kunde, da vi ved at budskabet og håbet om et sikkert hjem, er et skridt tættere på takket være dig! 

 

De bedste hilsner 

Finn Milvertz

Kurv
  • No products in the cart.