Din garanti for sikkerhed

Jeg installerer og rådgiver omkring alarm- og videoovervågning til både privat og erhverv

Finn Mejling Milvertz
Ejer alwayssecurity

Finn-profil-photo

hvem er jeg?

Kynisk verden

Jeg har desværre selv oplevet indbrud. Ikke kun 1 gang, men hele 2 gange. Jeg har hver gang fået gennemrodet hele vores hus og der blev taget alt fra personlige smykker, til mindre ubetydelige ting som pynte genstande og lydsystemer. Det er faktisk derfor jeg har valgt at gå ind i branchen, for det ønsker jeg ikke andre skal opleve. Derfor kan jeg med garanti sige, at jeg forstår dit behov, og jeg vil derfor hellere end gerne dele ud af den egen erfaring jeg har.

Fokus på service

Jeg sætter en ære i at yde den bedste service for vores kunder. Jeg rådgiver inden du køber, så du får nøjagtig det, som du har brug for, for at beskytte dit hjem optimalt. Hos AlwaysSecurity betaler du en gang og du ejer alarmen.

Erfaring i branchen

Når det handler om din families sikkerhed, er det vigtigt at du som fagperson ved hvad du laver, samt at du har en faglighed og en expertise, som kan hjælpe dig med at stå indenfor hvad du foretager dig. Derfor ligger jeg meget vægt på min erfaring indenfor specielt politiet. Grundet denne erfaring ved jeg hvordan politiet håndterer indbrud, kender deres udryknings tid, og kan på baggrund af det rådgive dig i den helt rigtige retning, når det handler om hvilket alarmsystem du skal have i dit og din families hjem.

Min erfaring

Tidligere sikkerhedskonsulent

6 års erfaring fra Dansikring Direct (Verisure) både på alarmcentralen og med ansvar for opsætning og kvalitetssikring af alarmer.

Operatør hos 112

Flere års erfaring fra politiets alarmcentral 112. Et sted hvor der skal tages hurtige beslutninger. Her handler det oftest om liv eller død.

Kurv
  • No products in the cart.