MILESIGHT VIDEOOVERVÅGNING

Milesight er vores populære og professionelle videoovervågningsbrand. Fokus er på design og 'best-in-class' video overvågningsløsninger.

MILESIGHT VIDEOOVERVÅGNING

Nem installation med Plug&Play

Udover at levere en overlegen billedkvalitet, er deres løsninger også meget fleksible. Videoovervågning kan være meget teknisk og kompliceret at installere – sådan er det ikke med Milesight’s produkter. Du får en dansk brugermenu på NVR optagerne og med intuitive menuer på systemet er opsætningen en leg. NVR optagerne har indbygget PoE switch, hvor kameraerne nemt tilsluttes og du har med det samme et billede – ren Plyg&Play. Den nemme opsætning minimerer arbejdstiden for dig eller dine montører. 

Den medfølgende app kræver desuden ingen tekniske indstillinger eller krav til dit internet som fast IP-adresse og portforwarding. Software og interfacet er meget brugervenligt, og kræver sjældent support til kunderne. 

Hvorfor Milesight?

Flot og praktisk kamera design

Alarm startpakken installeres på 30 minutter. Dette kræver et minimum af værktøj og indsats. Alle enheder er klar til installation med det samme: de leveres med standardindstillinger og forudinstallerede batterier. Guiden til interaktiv installation i mobilapplikationen hjælper dig med at forbinde detektorer og teste detektionszoner. Vi hjælper naturligvis dig med at sætte det op.

Videoovervågning med klart og stabilt billede

En vigtig egenskab for et videoovervågningssystem, er et godt, klart og stabilt billede – dag og nat, hvor du kan genkende personer, køretøjer og andre objekter. Med Milesights store udvalg af kameraer, finder du helt sikkert et kamera til den opgave du skal løse.

bliv kontaktet