Hjemmesiden er under opdatering...

Vi er igang med en større opdatering af hjemmesiden. Hvis du har købt et af vores produkter og har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 
Mail: kontakt@alwayssecurity.dk 
– Opdateret d. 30.07.21

MØD OS – OG VORES KUNDER

Vores vision er at skabe tryghed for vores kunder. Herunder kan du høre om os, og hvad vores kunder siger

For virksomheder

Hør Helle fra Halsskov Smørrebrød fortælle om hvorfor hun valgte Always Security. Hos os er brugervenlighed det aller vigtigste. Derfor er det centralt for os, at møde dig i øjenhøjde så dine behov og ønsker kan afdækkes. Så er vi sikre på at vi levererer den bedste løsning til din virksomhed.

Mød alwayssecurity

En god alarm kan spare dig penge på flere områder – både som privat, butik, erhverv og grundejerforening. Hør mere om hvordan du kan sikre det du har kær og samtidig få en billigere forsikring. Kunne du også tænke dig at lade dig overraske? Kontakt os på 30 27 99 33 – så kommer vi gerne forbi.

Kundeudtalelse

Erik og Hanne, som begge ofte arbejder aften og nat, har i mange år været utrygge ved at tage væk fra deres hjem og har desværre også været udsat for indbrud. Dette måtte vi lave om på, så de med ro i sindet kan tage på arbejde og på ferie. Derfor fik de sat et brugervenligt alarmsystem op i hjemmet.

Ingen binding

Som standard hos os, er der ingen månedlige betalinger. Hvis du ønsker en afdragsordning, finder vi dog selvfølgelig bare ud af det. Du er kunden, så det er dig der bestemmer.  

Dansk/engelsk manual

Da vi arbejder i Danmark ved vi hvor vigtigt det er, at det sprog vores system er på også er Dansk. Derfor kan du altid regne med danske eller engelske menuer og manualer, uanset hvilket produkt eller service du køber igennem os. 

Gratis support

Vi yder gratis support på alle de produkter, som du har handlet igennem os. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, tager vi ikke ekstra for 1 telefonopringning eller 2. 

Intelligent alarm

De produkter der sælges her på siden, indeholder den nyeste teknologi der findes på markedet. Derfor er du altid garanteret et kvalitets produkt, når du handler her. 

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores varer eller services, kan skrive dem i kontaktformularen nedenunder. Så bestræber vi os på at svare hurtigst muligt. 

    Kurv
    • No products in the cart.