Er du vores nye alarm-ambassadør?

Hvad er en alarm-ambassadør?

Vi har et koncept hos AlwaysSecurity, som har til formål at sørge for dig og dit nabolags sikkerhed,

hvor du samtidig får gevinst for din indsats.
Denne indsats har vi valgt at kalde for Alarm-ambassadør. 

Konceptet i dets enkelhed går ud på, at sørge for at dine naboer hjælpes til at få den samme sikkerhed, som du selv har fået.

Når du snakker med din nabo

Konceptet fungerer sådan, at når du har fået installeret et alarmsystem/produkt fra os af, er du automatisk blevet alarm-ambassadør. Det vil sige, at du nu har muligheden for at sprede budskabet omkring dit system, og derved få dine penge tilbage for alarmsystemet. 

Når din nabo kontakter os

Når din nabo har kontaktet os og har fået opsat sit alarmsystem, med anbefaling fra dig af, refunderer vi dig 1o% af dit fulde beløb, som du har givet for dit system. Hvis du har givet 5000 kr. får du altså 500 kr. tilbage. 

Når din nabo er sikret mod indbrud 

Efter din nabo er sikret mod indbrud og du har fået refunderet dine 10%, kan du sagtens anbefale os igen, til din anden nabo. Du kan faktisk anbefale os 10 gange, indtil du har tjent dit alarmsystem helt hjem, så det ikke har kostet dig 1 kr. 
Vi synes det er vigtigt at i spreder budskabet omkring os, da vi ved hvor vigtigt det er at have et sikkert hjem. 

Du får dine penge tilbage 

Det er vigtigt at din nabo nævner din anbefaling, så du kan dokumentere over for os, at du har skaffet endnu en alarm-ambassadør til dit netværk. 

En anbefaling er blot et skriftligt bevis i form af en samtale, henvisning eller andet, som kan bekræfte at din nabo har hørt om os, igennem dig og din familie. 

Kurv
  • No products in the cart.