TrueGuard Alarmsystem

HVAD ER EN TRUEGUARD ALARMløsning?

Det er vigtigt, at du og din familie har en god mavefornemmelse, når i skal vælge alarmen til jeres hus. En TrueGuard løsning er nemlig den mest fleksible løsning på markedet. Din alarmløsning sammensættes, som du ønsker det, så alarmen passer til dig og dit hjem.

En TrueGuard alarm giver den optimale løsning, der gør hverdagen lettere og tryggere for dig og resten af familien. Ikke kun alarmen, men også hele løsningen kan skræddersyes efter dine behov.

Alarm

TrueGuard er navnet på selve alarmsystemet og har mange forskellige komponenter, som kan sammensættes frit, for at dække netop dig og din families behov.

program & app

TrueConnect er programmet som danner rammerne omkring TrueGuards alarmsystemer og er med til at sikre stabilitet og en høj brugervenlighed. 

EN UKOMPLICERET,
HØJTEKNOLOGISK LØSNING


“Alarmløsningernes teknologiske egenskaber kan skræddersyes til dine behov, så du altid føler dig tryg i brugen af dit alarmsystem.


Fælles for vores alarmsystemer er nemlig, at de rummer mange teknologiske muligheder.

Hvorvidt du ønsker at benytte dig af dem eller ej, står dig frit for.


Vores alarmer er skabt med en høj kvalitet og på basis af den nyeste teknologi, men altid med brugervenlighed for øje. Derfor kan vores alarmer betjenes af alle typer kunder”.

Kurv
  • No products in the cart.