Milesight Pro er vores foretrukne valg

Læs mere om hvorfor vi benytter Milesights produkter herunder

Hvad er Milesight?

Milesight er det alarm- og videoovervågnings udstyr vi primært bruger hos Alwayssecurity. Produkterne er markedsførerne i både deres måde at tænke innovation og teknologi på. Du er garanteret et top professionelt system, hvis du vælger Milesight. 
Nedenunder kan du se de produkter jeg bruger allermest og ydermere læse de væsentligste produkt specifikationer. 

Hvad kan produkterne fra milesight?

Pro serien

4K videooptagelse

Milesight 4K H.265+ motoriseret Pro Dome netværkskamera leverer op til 4K-opløsning (3840*2160, faktisk fire gange så stor, som Full HD) med 30 billeder i sekundet (fps), hvilket giver brugerne en ultra-high-definition videooplevelse.

Motoriseret zoomobjektiv

Milesight H.265+ motoriseret Pro Dome netværkskamera er udstyret med motoriseret zoom- og fokuslinse, som giver mulighed for fjernstyring af brændvidde og fokus ved hjælp af en objektivkontroller, som er perfekt til overvågning på lang afstand, i områder som parkeringspladser, motorveje og havne.

1/1.8" STARVIS stjernelys Sensor

Ved at anvende den seneste teknologi fra Sony STARVIS Starlight Sensor-teknologi forbedrer Milesight netværkskamera alle aspekter af billedkvaliteten. Den store sensor giver kameraet mulighed for at opnå fremragende videokvalitet i 2MP/4K med bedre følsomhed i svagt lys.

Markedsførende 120 FPS

Med den brancheførende billede hastighed på 120 fps, kan Milesights netværkskamera let fange billeder uden latens på trods af højhastighedsbevægelser.

3 in 1 Super WDR Pro - 140dB

Milesights opgraderede 3 i 1 Super WDR Pro udsender tre billeder på hver linje, hvilket er i stand til at bringe flere detaljer, især motiver i bevægelse. Desuden forbedrer det billedkvaliteten betydeligt for at reducere udtværing og støjende punkter. Forholdet mellem de lyseste lyssignalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140dB.

0.001 Lux Ultra - svagt lys perspektiv

Stjernelyskameraet er i stand til at levere detaljerede farvebilleder, selv i omgivelser med svagt lys, der når 0,001Lux (farve) eller 0Lux (sort/hvid) og i nærheden af ​​infrarøde lys miljøer uden supplerende belysning. Det giver et fantastisk billede.

Milesights mini serie

Det perfekte valg til boligen eller den lille erhvervsdrivende

140dB Super WDR

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi giver kameraet mulighed for at optage større scenedetaljer med ægte farvegengivelse, selv under ekstreme baggrundsbelysning og høje kontraster. Forholdet mellem de lyseste lyssignalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140dB.

Smart IR II - teknologi

IR -afstanden er op til 20m med opgraderede IR -lysdioder, hvoraf lysstyrken kan justeres. Med IR-anti refleksionspanelet øges den infrarøde lys kontrast betydeligt.

3-akset mekanisk design

3-akset mekanisk design med 180° panorering, 15-90° hældning og 360° rulle til hurtig og nem justering af kameraets synsvinkel.

Vejrbestandig Mini Dome

Vejrbestandigt kamera med vidvinkelobjektiv

Motoriseret Mini Dome

MINI dome kameraet med Auto Fokus - Objektiv

Mini PoE NVR 1000 Serien

Markedets bedste NVR optager - Ifølge Alwayssecurity

NVR hardisken henvender sig både til private og erhverv

Min varmeste anbefaling

Det er en fornøjelse at arbejde med Milesights produkter. Jeg ved, at når jeg installerer og monterer deres udstyr, er der aldrig problemer. Det er produkter i absolut topklasse. Min varmeste anbefaling herfra og grunden til at jeg bruger dem i mit sortiment.
Finn Milvertz
Ejer af Alwayssecurity
Kurv
  • No products in the cart.